Ελλάδα

ΝΔ: Ο Τσίπρας θέλει να βολέψει στην ΕΡΤ τους πολιτικούς του φίλους

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την προαναγγελία επαναπρόσληψης των απολυμένων της δημόσιας τηλεόρασης εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωση που εξέδοσε την Κυριακή ο Κ.Καραγκούνης.

«Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την "πελατεία" του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την ΕΡΤ.

«Φυσικά, ο κ. Τσίπρας θα στείλει πάλι τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό, αφού θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ! Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες πως και σ' αυτήν την περίπτωση θα πληρώσουν οι ίδιοι το μάρμαρο των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Θα κληθούν δηλαδή να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει ο κ. Καραγκούνης.

Σχόλια