default-image

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την συμφωνία με τους δανειστές

Ελλάδα
ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την συμφωνία με τους δανειστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαφορετικές "αναγνώσεις" της καταρχήν συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές έχουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.  

Το Ποτάμι μέσω της δήλωσης του  εκπροσώπου του Δημήτρη Τσιόδρα δείχνει ότι συμφωνεί για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων και σύγκρουσης με τις παθογένειες δεκαετιών, ενώ το ΠΑΣΟΚ μιλά για λάθη και επιτίθεται στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η δήλωση του κ.Τσιόδρα για το Ποτάμι:

«Ο Πρωθυπουργός έχει δίκιο: τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Για να μην δούμε λοιπόν ξανά αξιολογήσεις θρίλερ και νέα αδιέξοδα, πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Είναι η ώρα για συγκρούσεις με παθογένειες δεκαετιών. Δεν είναι ώρα ούτε για ωραιοποιήσεις. Είναι η ώρα για συγκρούσεις με συμφέροντα και συντεχνίες που κρατούν δέσμια τη χώρα. Το Ποτάμι και οι βουλευτές του θα είναι αρωγοί στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια».

Αναλυτικά η δήλωση από την Χαριλάου Τρικούπη:

«Ενώ χθες τα πράγματα άλλαξαν ριζικά και η κυβέρνηση συμβιβάστηκε με την πραγματικότητα έχοντας ήδη βλάψει την χώρα με τραγικά διαπραγματευτικά λάθη και επιπολαιότητες, το σημερινό διάγγελμα του κ. Τσίπρα ακολουθεί την πεπατημένη των ψεύτικων υποσχέσεων. Κρίμα, γιατί έτσι μειώνει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία του ίδιου και της κυβέρνησης του. Οι εύκολοι μονόλογοι και ο επικοινωνιακός μήνας του μέλιτος τελείωσαν. Ήρθε η ώρα της αλήθειας, στη Βουλή, ενώπιον των βουλευτών του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News