default-image

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Ελλάδα
Δολοφόνησαν εν ψυχρώ αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς άγνωστοι γάζωσαν με Καλάσνικοφ, το απόγευμα του Σαββάτου, το 47χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του στην περιοχή Κουβέλα Στυλίδας.

Ο άτυχος σωφρονιστικός υπάλληλος Σεραφείμ Γκαλιμάνης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν ως αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως γράφει το ethnos.gr, μόλις ο αρχιφύλακας μπήκε στο αυτοκίνητό του, τύπου τζιπ, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του 47χρονου, τον πλησίασε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν δύο ή τρία άτομα και άνοιξαν πυρ εναντίον του με Καλάσνικοφ και εννιάρι πιστόλι. Το θύμα δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς "γαζώθηκε" με πάνω από 20 σφαίρες στο θώρακα και το κεφάλι, ενώ τραγική αυτόπτης μάρτυρας ήταν η ηλικιωμένη μητέρα του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό ενώ ελέγχουν με μπλόκα την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή με ένα παλιό μαύρο αυτοκίνητο.

Μετά τη μαφιόζικη επίθεση, η αστυνομία Αττικής, η οποία θα ασχοληθεί με την υπόθεση, στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση, με τις έρευνες να εστιάζονται στο χώρο των ποινικών, χωρίς όμως να αποκλείεται οι δράστες να ανήκουν και σε άλλες ομάδες δεδομένου ότι στις φυλακές Δομοκού κρατούνται τόσο ποινικοί κρατούμενοι όσο και τρομοκράτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News