Ελλάδα

Ακόμα απλήρωτοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

Την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής τους για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θεωρούν ως απαράδεκτη οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι οποίοι με επιστολή τους, ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη την συνδρομή του για την επίλυση του θέματος τους.


Αναφέρουν στην επιστολή τους:

«Κύριε Υπουργέ,

Μετά από ερωτήματα που υποβλήθηκαν από συναδέλφους μας, στο Υπουργείο Σας και στη Γ. Γ. Π. Σ για την πληρωμή της αποζημίωσης των αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής για τις Βουλευτικές Εκλογές που έγιναν στις 25/01/2015, η απάντηση ήταν, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι πληρωμές, δεν υπάρχουν Γενικοί Γραμματείς για την υπογραφή των σχετικών εντολών πληρωμής και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Θεωρούμε απαράδεκτη την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής στους συναδέλφους μας, από την στιγμή μάλιστα που η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Σας.

Όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα αυτά και πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πληρωμής, δε δεχόμαστε τις δικαιολογίες που μας λένε, σας καλούμε να δώσετε λύση στο πρόβλημα αυτό τώρα".

Σχόλια