default-image

Συνεδριάζουν οι ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα
Συνεδριάζουν οι ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδριάζουν σήμερα οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του ΠΑΣΟΚ, με τα θέματα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας και του τελεσιγράφου που έδωσε το Eurogroup στην Αθήνα για την παράταση του μνημονίου, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Κατά την ομιλία του στην ΚΟ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης μετά το τελεσίγραφο του Eurogroup για παράταση του μνημονίου. 

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας θα αποκαλύψει το πρόσωπο που προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει συζήτηση επ' αυτού.

Ο κ. Τσίπρας φαίνεται πως επιμένει στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, πρόσωπο που έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Η εικόνα που διαγράφεται μετά την εμπλοκή στο Eurogroup της Δευτέρας πρόκειται να απασχολήσει τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Επίσης τη συνεδρίαση θα απασχολήσει και η στάση του ΠΑΣΟΚ στην προεδρική εκλογή.

Οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ συνεδριάζουν στις 16:00, ενώ του ΠΑΣΟΚ στις 18:30.

Αναβάλλεται η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αναβάλλεται, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στο Eurogroup.

Νέα ημερομηνία συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα οριστεί στο επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News