Ελλάδα

Αναφορές υφυπουργού Επικρατείας για Σόιμπλε

Σε ραδιοτηλεοπτικές παρεμβάσεις του ο υπυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, σήμερα, ανέφερε τα εξής:

"Ο Σόιμπλε να μην λυπάται για τους Έλληνες, να λυπάται για τις πρακτικές του και την πολιτική του. Οι Έλληνες με τη νέα Κυβέρνηση, έχουν πλέον ανεβασμένη ψυχολογία".

"Οι Έλληνες έχουν πια ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό, ότι θα νομοθετεί πλέον η Βουλή των Ελλήνων και όχι η Βουλή της Τρόικας.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα έρθει ένα πολύ σημαντικό πολυνομοσχέδιο, που το καταρτίζει η νέα Ελληνική κυβέρνηση, χωρίς e-mails, με στόχο την επανάκτηση του χαμόγελου στην ελληνική οικογένεια και την επανεκκίνηση της ελληνικής αγοράς.

Θα αφορά σε ένα σημαντικό πακέτο από τα όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά οι "ΑΝ.ΕΛ." και που συμπίπτουν απόλυτα με τα όσα προωθεί ο "ΣΥΡΙΖΑ", ο οποίος είναι και το κύριο όχημα της κυβέρνησης.

Μέτρα που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ, τους οφειλέτες Δημοσίου και των Ταμείων, τα «κόκκινα δάνεια», το «μπλοκάρισμα» των τραπεζικών λογαριασμών των επιχειρήσεων κτλ.".

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε δύο παρεμβάσεις που έκανε σήμερα  Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σόιμπλε, ο Υφυπουργός Επικρατείας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των "ΑΝ.ΕΛ.", είπε τα εξής:

"Ο Σόιμπλε να μην λυπάται για τους Έλληνες. Να λυπάται για τις πρακτικές του και την πολιτική του".

Οι "ΑΝ.ΕΛ." και η νέα κυβέρνηση θα εργαστούμε για να ξαναβρεί η Ευρώπη τον χαρακτήρα Αλληλεγγύης, Ισονομίας και Ισοτιμίας και να πάψει να είναι μια Ευρώπη μερκελοποιημένη ή γερμανοποιημένη".

Σχόλια