default-image

Ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον δήμαρχο Κηφισιάς και τη γυναίκα του

Ελλάδα
Ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον δήμαρχο Κηφισιάς και τη γυναίκα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η οικογένειά του, όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι τους με σκοπό τη ληστεία.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Οι κακοποιοί, μάλιστα, έδεσαν και φίμωσαν τον δήμαρχο και τη γυναίκα του, προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι και να κλέψουν ό,τι μπορούν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 9χρονος γιος του με ψαλίδι έλυσε τον ίδιο και την σύζυγό του, μετά από 3 ώρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στο σπίτι του και κοιμήθηκε με τα ρούχα στον καναπέ του διαμερίσματος του. Στις 02:40 οι τρεις δράστες μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Ο Γιώργος Θωμάκος πάλεψε με τους ληστές, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Οι δράστες, σύμφωνα με το imerisia.gr, έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι και άρχισαν να ερευνούν το εσωτερικό του σπιτιού. Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, διακοσμητικά και ότι άλλο πολύτιμο βρήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, στο οποίο παρέμειναν για περίπου 1,5 ώρα. Τοποθέτησαν να κλοπιμαία σε ένα σακβουαγιάζ που βρήκαν στο σπίτι και διέφυγαν από την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος. Ο 9χρονος γιος του ζευγαριού, φαίνεται να ξύπνησε από τις πνιχτές φωνές των γονιών του και με ένα ψαλίδι κατάφερε να κόψει τα δεσμά τους και να τους απελευθερώσει.

Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έφθασαν εκεί προκειμένου να εξερευνήσουν τους χώρους προν αναζήτηση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News