Ελλάδα

Καμμένος: Δεν υπάρχει κανένα 70% - 30%

«Το μνημόνιο και η πολιτική που είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ισχύει. Τελείωσε» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,  μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει 70-30% στο μνημόνιο.  «Μην ακούτε εκφράσεις τις οποίες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί περιγράφοντας την ήττα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.Και σημείωσε: «Δεν υπάρχουν καλές και κακές πλευρές στο μνημόνιο. Το ότι θα αλλάξει το δημόσιο, θα αλλάξει το δημόσιο. Το ότι θα συγχωνευτούν υπηρεσίες, θα συγχωνευτούν υπηρεσίες. Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν πρόκειται να παραμείνει μία γραμματεία η οποία λέγεται Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών όπου ο κάθε υπουργός έβαζε τον κουμπάρο του, οι περισσότεροι κουμπάροι είναι φυλακή ήδη, και μπαίναν και καμιά 10αριά στελέχη που χρησιμοποιούσαν τους δημόσιους εξοπλισμούς της χώρας για να πλουτίζουν. Θα πάει πάλι στα επιτελεία. Αντί να έχουμε 50 υπηρεσίες που να ασχολούνται με την Αεροπορία θα έχουμε μία».


Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε εκτενώς και στα αποτελέσματα της χθεσινής Συνόδου Κορυφής. «Η σταθερότητα της κυβέρνησης, η επιμονή της κυβέρνησης σε αυτά που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και γι' αυτά για τα οποία μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός, η βοήθεια όλων των πολιτών της Ευρώπης, αλλά και όλου του κόσμου με τις ειρηνικές διαδηλώσεις όχι μόνο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και σε χώρες που δεν γίνονται συνήθως διαδηλώσεις όπως στην Ελβετία και στις ΗΠΑ, οι πολίτες πέρασαν ένα μήνυμα ότι η λιτότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.Και πρόσθεσε: «Η ομοψυχία του ελληνικού λαού και η στήριξή του προς την κυβέρνηση έδωσε ένα αποτέλεσμα το οποίο θεωρώ, θα το δούμε τη Δευτέρα ξεκάθαρα, είναι μία δικαίωση γι΄αυτόν τον αγώνα τον οποίο έχει διεξάγει ο ελληνικός λαός. Δεν έχουμε πλέον την επιβολή ενός προγράμματος το οποίο έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, την οικονομία στο τέλμα, την νέα γενιά να έχει μετατραπεί σε ανέργους ή σε μετανάστες και φαίνεται ότι υπάρχει η ελπίδα της αλλαγής μίας πολιτικής και την επαναφορά της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας».

Σχόλια