default-image

Χρ. Σταϊκούρας: "Ακραία και αντιφατική η πολιτική της κυβέρνησης"

Ελλάδα
Χρ. Σταϊκούρας: "Ακραία και αντιφατική η πολιτική της κυβέρνησης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, καταλογίζοντάς της δείγματα ακραίας και αντιφατικής πολιτικής, ασάφειες, αλλά και έλλειψη ενός συγκροτημένου εθνικού σχεδίου.

Πρόσθεσε ότι όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία «υψηλών αναταράξεων για τη χώρα» γι' αυτό και το κόμμα του δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κ. Σταϊκούρας υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησής του, κάνοντας λόγο για «ορθές επιλογές που οδήγησαν τη πορεία της χώρας προς τα εμπρός και άρχισαν να αποδίδουν θετικά μετρήσιμα αποτελέσματα στην οικονομία της».

«Διαμορφώσαμε την αναγκαία συνθήκη για την εθνική κυριαρχία. Με συλλογική και σκληρή δουλειά φέραμε θετικά μετρήσιμα αποτελέσματα. Και τώρα, αν και η χώρα έχει υψηλό χρέος δεν είναι χρεοκοπημένη», τόνισε ο κ. Σταϊκούρας.

Υποστήριξε τέλος, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, ότι η παράταξη του έχει αποδείξει πως είναι «δύναμη ευθύνης, σταθερότητας και προόδου και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, στηρίζοντας τις όποιες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που θα είναι ωφέλιμες για τη χώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News