default-image

Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή

Ελλάδα
Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες στα ανατολικά, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και πτώση του υδράργυρου αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το απόγευμα της Κυριακής.

Ειδικότερα τις επόμενες ώρες βροχές και καταιγίδες, μικρής διάρκειάς αλλά κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα.

Το σκηνικό του καιρού θα "αγριέψει" ξανά από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής και από τα βόρεια, σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στην ανατολική και νότια χώρα μέχρι και την Τρίτη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται σε όλες τις ορεινές, τις ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας. Επίσης ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση (8 με 10 βαθμούς) και οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι με ένταση 8 με 9 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 10 Μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News