Ελλάδα

"Στόχος των ΑΝ.ΕΛ. να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας"

«Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με ανακοίνωσή της, και προσθέτει πως εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι "διαχειρίσιμο και βιώσιμο" «οι Έλληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση».

«Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δε βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας Ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος! Σήμερα τα παρελκόμενά του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού "η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ' αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς"», σημειώνει η κ. Χρυσοβελώνη και συνεχίζει:

«Ενημερώνουμε τους οψίμως ανησυχούντες που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την άρνηση των Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ να διαπραγματευθούν, για τα εξής:

1. Στόχος της κυβέρνησης εθνικού σκοπού είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του ελληνικού λαού. Εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι "διαχειρίσιμο και βιώσιμο" οι Έλληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση

2. Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες. Εκείνοι που ανησυχούν σήμερα για την ορολογία της διαπραγμάτευσης καλό είναι να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει "βοήθεια χρέους" υπό τη μορφή νέων δανείων!!».

«Στόχος των ΑΝ.ΕΛ.», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη, «είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία. Αν κάποιοι δε θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο ελληνικός λαός».

Σχόλια