Ελλάδα

"Η κυβέρνηση υποκύπτει στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ"

Σκληρή κριτική κατά του αναπληρωτή Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την ΑΔΕΔΥ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, και βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν μέσα σε ελάχιστες ημέρες να επιστρέψουν τη Δημόσια Διοίκηση σε άλλες εποχές», εποχές τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση καταργεί την αξιολόγηση, σταματά τον έλεγχο για τις παράνομες μονιμοποιήσεις και τους διορισμούς με πλαστά πιστοποιητικά, πως καταργεί το νέο, σύστημα επιλογής προϊσταμένων και ότι τροποποιεί το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, κλείνοντας το μάτι, όπως λέει, στην ανομία.

«Υποκύπτουν στο λαϊκισμό και στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους.

Οι μάσκες έπεσαν. Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους τη σιωπηλή πλειοψηφία τόσο των έντιμων και εργατικών δημοσίων υπαλλήλων όσο και της κοινωνίας» καταλήγει.

Μ. Χρυσοβελώνη

«Προκαλεί κατάπληξη η σκληρή κριτική του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρώην υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!», δήλωσε η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την επικριτική ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη.

«Είναι πράγματι ακατανόητη η σημερινή τραγελαφική καταγγελία του για την αναμφισβήτητα θετική δέσμευση της νέας κυβέρνησης να αλλάξει το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Ένα σύστημα που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είχε παραδεχθεί ότι ήταν προβληματικό και για αυτό το σκοπό μάλιστα κατέθεσε 5 μέρες πριν τις εκλογές πρόταση αντικατάστασης του… Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούμε από τη Νέα Δημοκρατία να μην καταφεύγει στην εξωφρενική κριτική της κυβέρνησης εθνικού σκοπού, απλά και μόνο για να κάνει αντιπολίτευση», τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

Σχόλια