Ελλάδα

Τελευταίο αντίο στον Ντέμη Ρούσσο

Το τελευταίο αντίο στο μεγάλο Ντέμη Ρούσσο είπαν νωρίτερα άνθρωποι που τον γνώρισαν και θαύμασαν την προσωπικότητά του αλλά και τα τραγούδια και τη μουσική του.

Από νωρίς, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α' Νεκροταφείο - μεταξύ άλλων η Μαρίζα Κωχ, ο Πασχάλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Νίκος Αλιάγας, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ - ενώ στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα αλλά και εκείνος της Αιγύπτου, η Νάνα Μούσχουρη, ο φίλος του Βαγγέλης Παπαθανασίου και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

«Ο θρύλος της διεθνούς μουσικής δεν είναι πια μαζί μας. Ο Ντέμης Ρούσσος πέθανε σε ηλικία 68 χρονών. Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι η τελετή για τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας του Ντέμη Ρούσσου για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 24 Ιανουαρίου μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Σχόλια