default-image

"Μίλησαν" το GPS και τα σημειώματα των "Πυρήνων"

Ελλάδα
"Μίλησαν" το GPS και τα σημειώματα των "Πυρήνων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δρομολόγια που θα ακολουθούσαν οι «Πυρήνες» μετά την επίθεση με όπλα και εκρηκτικά στις φυλακές Κορυδαλλού εντόπισε η Αντιτρομοκρατική.

Οι αστυνομικοί εξήγαγαν τα δεδομένα από συσκευή GPS (γεωτοποθεσίας) που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει η 22χρονη Αγγελική για να χρονομετρήσει τις διαδρομές που θα έκαναν μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στις τοποθεσίες που καταγράφηκαν στο GPS, προκειμένου να εντοπίσουν νέες γιάφκες ή κρησφύγετα, αναφέρει το newsbeast.gr.

Χθες, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν και «έσπασαν» την κρυπτογράφηση των 200 σημειωμάτων που είχαν ανταλλάξει «Πυρήνες» και Αγγελική. Πληροφορίες του «Έθνους»  αναφέρουν ότι εμπεριέχονται κρίσιμες πληροφορίες του σχεδίου «Γοργοπόταμος», όπως οι ρόλοι που είχαν τα φυλακισμένα μέλη και η ομάδα του Ξηρού.

«Ο Θ. είναι πολύ καλός στο πιστόλι. Είναι δοκιμασμένος, είχε ρίξει 16 σφαίρες σε 6 δευτερόλεπτα», αναφερόταν σε ένα διάλογο. «Ο Γ. θα είναι στο τιμόνι», είχαν γράψει σε διαφορετικό «γράμμα», ενώ αναφέρεται και συγκεκριμένη τοποθεσία που θα υπάρξουν όπλα για τους «Πυρήνες»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News