default-image

Σουλτς: Προτιμότερη η συνεργασία με Ποτάμι από ΑΝΕΛ

Ελλάδα
Σουλτς: Προτιμότερη η συνεργασία με Ποτάμι από ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πεποίθηση ότι θα ήταν προτιμότερο ο Αλέξης Τσίπρας να είχε συνεργαστεί με το "Ποτάμι" και όχι με το κόμμα ΑΝΕΛ, πράγμα το οποίο έπραξε εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς προσθέτοντας ότι «πρέπει να σεβαστούμε τα πράγματα όπως διαμορφώθηκαν».

Μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρο Θεοδωράκη στο πλαίσιο της ολιγόωρης επίσκεψής του στην Αθήνα ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι «ας μην ξεχνάμε, η σημερινή αντιπολίτευση είναι η κυβέρνηση του αύριο», τονίζοντας ότι το "Ποτάμι" είναι έτοιμο να αναλάβει ευθύνες για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το "Ποτάμι" θα βοηθήσει τις μεταρρυθμίσεις αν τις αποφασίσει η κυβέρνηση, καθώς και σε όποια σύγκρουσή της για τη φοροδιαφυγή και την πάταξη της διαφθοράς. «Μένει η κυβέρνηση να κάνει τις κινήσεις κι εμείς θα είμαστε αρωγοί», τόνισε.

Ο ίδιος πρότεινε την πραγματοποίηση την άνοιξη μεγάλης ευρωπαϊκής διάσκεψης στην Αθήνα, με τον τίτλο «Η Ευρώπη είναι εδώ», την οποία θα στηρίξει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την παρουσία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News