default-image

Λ. Αντωνόπουλος: "Για το ΠΑΣΟΚ αρχίζει η πορεία προς μια άλλη εποχή"

Κρήτη
Λ. Αντωνόπουλος: "Για το ΠΑΣΟΚ αρχίζει η πορεία προς μια άλλη εποχή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και στο μέλλον της παράταξης αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ - που κατέβηκε και ως υποψήφιος με το Κίνημα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής - κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος.

Όπως επισημαίνει ο κ. Αντωνόπουλος, «στο αποτέλεσμα των εκλογών αντανακλάται η ανάγκη της κοινωνίας μας να ξεφύγει από τις δραματικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στο πολιτικό σύστημα για νέες λύσεις και νέα πρόσωπα.

Για το ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Δεν καταφέραμε να κάνουμε εθνική επιλογή την εθνική συνεργασία. Η παράταξη βγήκε πληγωμένη από τις εκλογές, αλλά και απ' όλα όσα προηγήθηκαν. Έχει όμως αρχίσει η πορεία προς μια νέα εποχή. Το συνέδριο είναι μπροστά μας για να ορίσει τη νέα αφετηρία. Ο στόχος είναι να εκφράσουμε ξανά την κοινωνία μέσα από ένα διαφορετικό ηθικό πολιτικό πρότυπο. Σ' αυτή την προσπάθεια για νέους κοινωνικούς και νικηφόρους αγώνες η νέα γενιά οφείλει να είναι παρούσα.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία με πίστη πως τα πράγματα αλλάζουν μόνο μέσα από τη συμμετοχή.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους όσους στήριξαν την παράταξη σ' αυτή τη δύσκολη μάχη.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους έδωσαν τόπο και χρόνο στη γενιά μου, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με ανέδειξαν στην τρίτη θέση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News