default-image

(Και) Ο Όλιβερ Στόουν είναι ΣΥΡΙΖΑ

Life
(Και) Ο Όλιβερ Στόουν είναι ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το σχόλιο του Χιου «Dr. House» Λόρι για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές, είναι η σειρά του, γνωστού για τις αριστερές του πολιτικές απόψεις, Όλιβερ Στόουν να συγχαρεί τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης εξέφρασε την ικανοποίησή του με τα αποτελέσματα, όπως και την άποψή του ότι η εξέλιξη αυτή πρέπει να σημάνει το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Τα καλύτερα νέα από την Ευρώπη αυτή την εκλογική εβδομάδα είναι η νίκη του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο Στόουν. «Συνάντησα τον Αλέξη Τσίπρα πέρυσι στην Τσεχία. Είναι ένας νέος με ισχυρή ενέργεια για αλλαγή και είναι η καλύτερη ελπίδα για μια χώρα που έχει φτάσει στον πάτο από τα χτυπήματα της ΕΕ. Είναι καιρός να διαλυθεί η ΕΕ. Αφήστε κάθε χώρα να καθορίζει το δικό της πεπρωμένο με το δικό της νόμισμα - αυτή είναι η γνώμη μου».

Ο Στόουν είχε όντως συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και όχι στην Τσεχία, και μάλιστα τότε είχε τουιτάρει: «Με τον εν αναμονή πρωθυπουργό της Ελλάδας», ποστάροντας και την σχετική φωτογραφία.

Τον ενθουσιασμό του για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρεσε και ο βρετανός ηθοποιός Ράσελ Μπράντ, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

«Η Ελλάδα μάς έδωσε τη δημοκρατία. Ας δούμε τι θα μας δώσουν αυτή τη φορά! Συναρπαστικές εποχές», έγραψε στο twitter η Ούνα Τσάπλιν, εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν και επίσης ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό φαινόμενο του «Game of Thrones».

Ο συμπρωταγωνιστής της, Λίαμ Κάνιγχαμ, αναδημοσίευσε σχόλιο που επαινούσε το εκλογικό αποτέλεσμα: «Μπράβο για την σπουδαία νίκη της αριστεράς στην Ελλάδα. Να πάνε στο διάολο οι τραπεζίτες στην Ευρώπη, να πάει στο διάολο η λιτότητά τους. Μια νέα κατεύθυνση τώρα!»

Πηγή: cinemag.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News