Ελλάδα

Έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει ο Γ. Ματαλλιωτάκης

Στις επάλξεις, για τους πολίτες και την κοινωνία του Ηρακλείου, παραμένει μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής μάχης της Κυριακής ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ματαλλιωτάκης, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Κερδίζοντας σε αυτήν τη μάχη την εκτίμηση και την επιλογή χιλιάδων εκλογέων, δηλώνει ενδυναμωμένος και ενεργός, έτοιμος να συνεχίσει την προσφορά του στον τόπο από το μετερίζι της Περιφέρειας, αλλά και την ενασχόληση του με τις έρευνες-δημοσκοπήσεις υπό την ομπρέλα του Πολυτεχνείου Κρήτης που καταγράφουν τον παλμό της κοινωνίας, δίνουν μέσα από τα συμπεράσματά τους το στίγμα και καθορίζουν το διεκδικητικό πλαίσιο όπως το επιθυμούν οι πολίτες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης, «η συμμετοχή μου στις εθνικές εκλογές με έκανε πιο έμπειρο και πιο δυνατό. Κυρίως όμως μου χάρισε τη συγκίνηση να διαπιστώσω για άλλη μια φορά την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπό μου, που εκφράστηκε με 7.573 ψήφους. Σε αυτό το σημείο νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με ψήφισαν αλλά και όσους σε αυτήν την προεκλογική περίοδο με τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους μου έδωσαν την εμπειρία να κατανοήσω περισσότερο όσα ο κόσμος σκέφτεται, όσα ο κόσμος επιθυμεί από τους πολιτικούς».

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα και τη δραστηριότητά του μετά τις εκλογές ο κ. Ματαλλιωτάκης επισημαίνει: «Για μένα η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν είναι αυτοσκοπός. Ξεκινά από την ανάγκη της προσφοράς στην κοινωνία και θεωρώ ότι με αυτήν την έννοια υπάρχει έδαφος. Μέσα από τη θέση μου ως περιφερειακός σύμβουλος, θα συνεχίσω την προσπάθεια που έχω ξεκινήσει για την ανάδειξη των ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας και θα διεκδικήσω τις λύσεις τους. Επιπλέον μετά την εμπειρία μου με 22 παγκρήτιες δημοσκοπήσεις για φλέγοντα ζητήματα του τόπου συνεχίζω και αυτήν την προσπάθεια στα πλαίσια της συνεχούς επικοινωνίας με τους πολίτες αλλά και την αξιοποίηση των συμπερασμάτων σε συνεργασία με επιστημονικούς και πολιτικούς φορείς στην επίλυση ζητημάτων αλλά και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου».

Με μια πλούσια εμπειρία στα 34 του και αφήνοντας δείγματα γραφής ως διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, από όπου αποχώρησε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης δηλώνει διατεθειμένος να εκπροσωπήσει τη γενιά του που μαστίζεται από την ανεργία και δίνει καθημερινά μάχη με τα οικονομικά αλλά και κοινωνικά αδιέξοδα. Όπως επισημαίνει, «η γενιά που αποτελεί το μέλλον του τόπου, η γενιά που διαθέτει πτυχία, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους αλλά και μια σειρά ποικίλλων γνώσεων και δεξιοτήτων είναι η γενιά που χτυπήθηκε σκληρά από την κρίση, καθώς στερήθηκε, χωρίς να ευθύνεται, τη δυνατότητα να χαράξει τη δική της πορεία. Γι' αυτή τη γενιά, από την οποία προέρχομαι θα είμαι εδώ και θα αγωνιστώ με μια σειρά πρωτοβουλιών, που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης και θα είμαι σε θέση σύντομα να πω περισσότερα».

Σχόλια