default-image

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου ενόψει επίσκεψης Σουλτς

Ελλάδα
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου ενόψει επίσκεψης Σουλτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και των υπουργών Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Πρόκειται για την πρώτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι ξεκινά ουσιαστικά μια κινητικότητα για τη διαπραγμάτευση και όπως τονίζουν χαρακτηριστικά με τον Σουλτς κάνεις διαπραγμάτευση χωρίς να κάνεις διαπραγμάτευση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα περάσουν μηνύματα ενόψει και της συνάντησης του ευρωπαιου αξιωματούχου με την Άνγκελα Μερκελ την Παρασκευή, σύμφωνα με το protothema.gr.

O κ. Σουλτς, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται στην Αθήνα για να ανιχνεύσει τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς θα πραγματοποιηθεί στις 2:30 μετά το μεσημέρι και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News