default-image

Vogue: Ενδυματολογικές συμβουλές στην Περιστέρα του Αλέξη Τσίπρα

Life
Vogue: Ενδυματολογικές συμβουλές στην Περιστέρα του Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η αλλαγή της κυβέρνησης δεν απασχολεί μόνο τα σοβαρά πολιτικά και οικονομικά ΜΜΕ του πλανήτη αλλά ακόμη και τα κορυφαία περιοδικά μόδας!

Η Vogue στην αμερικανική έκδοσή της, ασχολείται  με τη νέα «πρώτη κυρία» της Ελλάδας και δίνει συμβουλές στην Περιστέρα Μπαζιάνα για το πώς πρέπει να ντύνεται από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, γράφει ο Edward Barsamian, style editor, της Vogue: «Ενα νέο αντιμνημονιακό κόμμα κυβερνάει στην Ελλάδα υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, με τη γνωστή παροιμία να αναφέρει ότι "πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα".

 Η νέα "πρώτη κυρία" της Ελλάδας, η Περιστέρα Μπαζιάνα, γνωστή ως Μπέτυ, συνοδεύει τον άρτι ορκισμένο νεαρότερο πρωθυπουργό σηματοδοτώντας μια αλλαγή σελίδας για τη χώρα. Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα της γεμάτη επιλογές από λεπτεπίλεπτα ρούχα και, ενώ η ίδια εμφανίζεται να προτιμά "πλούσια" χρώματα και τολμηρά σχέδια, προτείνουμε συγκεκριμένα ενδύματα-κλειδιά από κολεξιόν για να ανανεώσει το στιλ της. Αλλωστε, αρκετά δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, όπως η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και η Ανγκελα Μέρκελ, το κάνουν επανειλημμένα».

Ακολουθούν τα ρούχα που προτείνει η Vogue στην Περιστέρα Μπαζιάνα

Alexander McQueen

Ενα στολισμένο βραδινό φόρεμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται επιδεικτικό.

Ενα κομψό κοστούμι σε αποχρώσεις του γκρι, με μία πινελιά Ελλάδας χάρη στη ζωγραφισμένη λωρίδα.

Ένα διασκεδαστικό print με ρετρό αναφορές είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

Μαίρη Κατράντζου

Νομίζουμε ότι η νέα Πρώτη Κυρία πρέπει σίγουρα να υποστηρίξει τη συμπατριώτισσά της με αυτό το σύνολο με μακριά φούστα και κομψό ζιβάγκο.

Ένα τέλειο παλτό για επίσημες εμφανίσεις εκτός συνόρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News