default-image

Συγχαρητήριο μήνυμα Ραχόι σε Αλ. Τσίπρα

Ελλάδα
Συγχαρητήριο μήνυμα Ραχόι σε Αλ. Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αγαπητέ κύριε Τσίπρα. Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνησή μου είναι διατεθειμένη να εργασθεί μαζί σας για την ενίσχυση των διμερών και ευρωπαϊκών σχέσεών μας», αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι στον Αλέξη τσίπρα, εκφράζοντας παράλληλα και την ελπίδα να σχηματίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

«Ελπίζω ότι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει στην εγκαθίδρυση μιας σταθερής κυβέρνησης στρατευμένης υπέρ του σχεδίου της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης που μοιραζόμαστε στην Ελλάδα και την Ισπανία», αναφέρει στο μήνυμα.

«Η κυβέρνησή μου είναι διατεθειμένη να εργασθεί μαζί σας για την ενίσχυση των διμερών και ευρωπαϊκών σχέσεών μας, όπως πρέπει να γίνεται μεταξύ δύο εταίρων και συμμάχων μεσογειακών χωρών όπως είναι η Ισπανία και η Ελλάδα», δηλώνει ακόμη ο Ραχόι.

Ο Ραχόι, επικεφαλής του κυβερνώντος δεξιού Λαϊκού Κόμματος (PP), αντιμετωπίζει τον Νοέμβριο βουλευτικές εκλογές στις οποίες το Podemos, κόμμα που βρίσκεται πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ενδέχεται να κερδίσει ή να καταλάβει τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με πολλές δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευθεί από το φθινόπωρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News