default-image

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Η ελπίδα νίκησε, ο αγώνας συνεχίζεται"

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: "Η ελπίδα νίκησε, ο αγώνας συνεχίζεται"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο λαός έγραψε ιστορία, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, η ελπίδα νίκησε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, που σημειώνει ότι «η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει τα μνημόνια και καθιστά πλέον την τρόικα παρελθόν για το κοινό ευρωπαϊκό μας πλαίσιο».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας μας και ευχαριστεί όλους τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες που ψήφισαν το κόμμα αλλά και όλους όσους εργάστηκαν και συνέδραμαν «στο μεγάλο και δύσκολο αγώνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η 25η Γενάρη είναι μια ημερομηνία-ορόσημο για τη νεότερη μεταπολιτευτική πολιτική ιστορία του τόπου. Αποτελεί μια ξεκάθαρη, μεγάλη νίκη του λαού, της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας απέναντι στον αυταρχισμό, το φόβο, τη λιτότητα, την καταστροφή.

Ο λαός μας έγραψε ιστορία, η ελπίδα έγραψε ιστορία. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού καθιστά πλέον την τρόικα παρελθόν για το κοινό ευρωπαϊκό μας πλαίσιο.

Η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, χωρίς διακρίσεις, και κομματισμούς. Θα εμπιστευτούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ξεχωριστά, ανεξάρτητα από το αν μας ψήφισε ή δε μας ψήφισε. Θα αγωνιστούμε όλοι και όλες μαζί για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας σε νέες σταθερές και δίκαιες βάσεις δικαιοσύνης και προκοπής.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας μας. Ευχαριστούμε όλους τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους όσους εργάστηκαν και συνέδραμαν σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο αγώνα και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για να μην τους διαψεύσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News