default-image

"Νεκρό" το πρόγραμμα, προειδοποιεί Χαρδούβελη ο Μηλιός

Ελλάδα
"Νεκρό" το πρόγραμμα, προειδοποιεί Χαρδούβελη ο Μηλιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική τοποθέτηση έκανε πριν από λίγο ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός όσον αφορά στην συμφωνία που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά σε σχέση με το αυριανό Eurogroup.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το τι θα κάνει αύριο στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, είπε:

«Φαντάζομαι ότι ο κ. Χαρδούβελης θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα. Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό».

Είναι μία ιστορική νίκη του ελληνικού λαού. Είναι μία αλλαγή σελίδας, είναι μια ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη. Αλλάζουμε σελίδα στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του, δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιός στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπωρία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι» πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News