Ελλάδα

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για το εκλογικό αποτέλεσμα

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και ακόμη και έως την ύστατη ώρα τα στοιχηματικά sites συνεχίζουν να καλούν τον κόσμο να στοιχηματίσει... πολιτικά!

Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχήματα και τις αποδόσεις που δίνουν οι "μπουκ", ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα δεν θα έχει αυτοδυναμία, η Βουλή θα είναι επτακομματική και τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων stoiximan.gr οι αποδόσεις στην ερώτηση «Θα σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση μετά τις Εκλογές;» είναι:

«Ναι» στο 2.60

«Όχι» στο 1.45

Οι αποδόσεις αυτές δείχνουν πως φαβορί είναι να μην πάρει το πρώτο κόμμα αυτοδυναμία.

Μάχη για την 3η θέση

Το δεύτερο πεδίο στο στοίχημα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σήμερα είναι οι διεκδικητές της 3ης θέσεις. Πριν ανοίξουν οι κάλπες οι μνηστήρες για την 3η θέση ήταν το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Σύμφωνα με τις αποδόσεις του στοιχήματος πάντως στη θέση του φαβορί βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και την ακολουθεί το Ποτάμι.

Οι αποδόσεις για την 3η θέση είναι:

Χρυσή Αυγή 1,45

Ποτάμι 3,00

ΠΑΣΟΚ 15,00

KKE 25,00

Άλλο κόμμα 100,00

Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Αλέξης Τσίπρας για πρωθυπουργός

Νικητής της εκλογικής αναμέτρησης σε ό,τι αφορά τις στοιχηματικές πράξεις είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με απόδοση 1,05 βρίσκεται στη θέση του απόλυτου φαβορί για να αναλάβει πρωθυπουργός. Το εντυπωσιακό είναι πως στη 2η θέση δεν βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αλλά «Οποιοσδήποτε άλλος».

Οι αποδόσεις για τον επόμενο πρωθυπουργό

Αλέξης Τσίπρας 1,05

Οποιοσδήποτε άλλος 10,00

Αντώνης Σαμαράς 25,00

Τέλος αναφορικά με το πόσα κόμματα θα εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή ο αριθμός 7 φαίνεται πως είναι το φαβορί αφού και την χαμηλότερη απόδοση. Το απόλυτο αουτσάιντερ είναι η πιθανότητα κομματικής Βουλής.

Οι αποδόσεις για το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή

«7» 1,75

«8» ή περισσότερα 2,35

«6» 12,00

«5» ή λιγότερα 50,00

Σχόλια