default-image

Καμμένος: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε ρυθμιστές"

Ελλάδα
Καμμένος: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε ρυθμιστές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αισιοδοξία του ότι το κόμμα του θα είναι ρυθμιστής της επόμενης μέρας εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ψήφισε στη Νίσυρο.

«Από αύριο θα είμαστε οι εγγυητές με πορεία όπου όλοι οι Έλληνες θα είμαστε ενωμένοι. Όταν απελευθερωθούμε, έχουμε τη δυνατότητα να ξανατσακωθούμε», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Σήμερα από εδώ, από τη Νίσυρο, από τα Δωδεκάνησα, από τα Νικιά, στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Είναι μια μέρα Δημοκρατίας, μια μέρα σημαδιακή για την ιστορία της Ελλάδας. Μια μέρα που ο ελληνικός λαός αποφασίζει την επαναπόκτηση της εθνικής κυριαρχίας, τη Δημοκρατία και την αποκατάσταση του Συντάγματος. Δεν υπάρχει πια μια Ελλάδα που θα διοικείται με e-mail.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε ρυθμιστές και είμαστε. Από αύριο θα είμαστε οι εγγυητές για μια πορεία της χώρας, όπου οι όλοι οι Έλληνες θα είμαστε ενωμένοι. Τελείωσαν η τρομοκρατία και οι θεωρίες των δύο άκρων. Αγκαλιασμένοι οι Έλληνες θα ενώσουμε τις ψυχές μας, τις δυνάμεις μας και θα υπερασπιστούμε το έθνος μας. Όταν απελευθερωθούμε έχουμε τη δυνατότητα να ξανατσακωθούμε».

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_beg8sz42/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News