Ελλάδα

Κ. Παπούλιας: "Ελπίζω ο λαός να επιλέξει τους καλύτερους"

«Πρόκειται για μια κρίσιμη αναμέτρηση. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τους καλύτερους», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, γι' αυτό ο λαός οφείλει, όπως είπε, να επιλέξει τους καλύτερους, ενώ υπογράμμισε ότι απαιτείται ομοθυμία για την αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Εξέφρασε πάντως την εκτίμηση ότι ο ελληνικός λαός έχει τη γνώση, τη σοφία και την αποφασιστικότητα για να πράξει το σωστό.

Στο μεταξύ, ο Κάρολος Παπούλιας δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η σύζυγός του, αυτή τη φορά, δεν ήταν μαζί του στο εκλογικό τμήμα.

«Η γυναίκα μου θα πάει στα Γιάννενα», είπε απευθυνόμενος προς το δικαστικό αντιπρόσωπο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ο κ. Κάρολος Παπούλιας, για να του απαντήσει ένα από αυτά: «Ναι, κύριε Πρόεδρε, είναι στο 234» και συνέχισε ο Πρόεδρος: «Κάτι, ένα λάθος υπήρξε, κάποια παράλειψη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπούλιας ψήφισε στο νησάκι των Ιωαννίνων.

Σχόλια