default-image

Δημιουργία Ξανά: "Η ώρα των ανθρώπων"

Ελλάδα
Δημιουργία Ξανά: "Η ώρα των ανθρώπων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε αυτές τις εκλογές φαίνεται ξεκάθαρα η αφύσικη διάταξη του πολιτικού μας σκηνικού. Στο ίδιο κόμμα συνυπάρχουν σοβαροί με γραφικούς, μεταρρυθμιστές με λαϊκιστές, ευρωπαϊστές με δραχμολάγνους, ιδεολόγοι με καιροσκόπους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Δημιουργία Ξανά", ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτές τις εκλογές η δε συμμετέχει. Ούτε δίνει "γραμμή" στους ψηφοφόρους της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η πόλωση δημιουργεί τεχνητή συσπείρωση. Ένα κόμμα - συνονθύλευμα κρατιέται ενωμένο όχι λόγω της ιδεολογικής συνάφειας των μελών του, αλλά λόγω της πίεσης του αντιπάλου. Την ψήφο μας διεκδικούν ανομοιογενή υπολείμματα πελατειακών μηχανισμών και "ξεκαινουργιασμένα" υλικά κατεδάφισης.

Σε αυτές τις εκλογές η "Δημιουργία, ξανά!" δε συμμετέχει. Ούτε δίνει "γραμμή" στους ψηφοφόρους της.

Πρώτον, διότι ο υπεύθυνος πολίτης κρίνει και αποφασίζει χωρίς "καθοδήγηση".

Δεύτερον διότι όλα τα κόμματα που διεκδικούν είσοδο στη Βουλή έχουν υποκύψει στην αμαρτωλή ηδονή του λαϊκισμού. Στην κλασική: "θα σας δώσουμε…" ή στην μεταμοντέρνα: "θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις, αλλά δε θα χαλάσουμε τη ζαχαρένια κανενός".

Όμως ανάμεσά τους, υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση: να αλλάξουν ένα σάπιο σύστημα "από μέσα". Στηρίξτε αυτή τη διακομματική συμμαχία ποιότητας. Είναι η μόνη που έχει ελπίδες να αλλάξει και τη χώρα και το πολιτικό σκηνικό. Αγνοήστε το κόμμα του ψηφοδελτίου και ψηφίστε ανθρώπους, που θέλουν τις μεταρρυθμίσεις, που δεν μασάν τα λόγια τους, που δεν μετρούν το πολιτικό κόστος. Αν αποφύγουμε την καταστροφή, άνθρωποι θα το έχουν καταφέρει, όχι κόμματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News