default-image

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταστρέψει την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας"

Ελλάδα
"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταστρέψει την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έρχονται τα καλύτερα αλλά έρχονται και τα χειρότερα», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική του θα μεταστρέψει την Ευρώπη εναντίον της χώρας μας, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως ατύχημα που υπονομεύει τη χώρα και το μέλλον της.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι έρχεται η ανάπτυξη και πως η οικονομία άρχισε να παίρνει μπροστά, ωστόσο καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως τη ώρα που όλα αυτά είναι σε εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ «τα τίναξε όλα στον αέρα οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές».

«Η χώρα αλλά και η Ευρώπη περνάει στην ανάπτυξη με το πακέτο Γιούνκερ και το πακέτο Ντράγκι»  είπε ο Πρωθυπουργός σημειώνοντας πως όταν στην Ευρώπη θα βρέχει χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατάει ομπρέλα.

Επανέλαβε, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, πως προϋπόθεση για την αγορά των κρατικών ομολόγων που αποφάσισε η ΕΚΤ είναι η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και στο σημείο αυτό κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν αναγνωρίζει «ούτε την αξιολόγηση ούτε το πρόγραμμα. Δηλαδή λέει όχι στο Πρόγραμμα Ντράγκι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταστρέψει όλη την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας», είπε και συνέχισε την πολεμική του κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν κατανοεί την Ευρώπη. Όμως, τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο ελληνικός λαός θέλει την ασφάλεια της Ευρώπης.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε τις δεσμεύσεις τους για φοροελαφρύνσεις και σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, λέγοντας πως ο φόρος ακινήτων θα είναι χαμηλότερος από αυτό στην υπόλοιπη Ευρώπη και αυτός θα πηγαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ επί του συγκεκριμένου θέματος, ο πρωθυπουργός είπε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκοπεύει να φορολογήσει την μεσαία τάξη. «Αυτό δεν είναι ελπίδα, είναι λεπίδα» είπε ο κ. Σαμαράς.

«Στο τέλος της τετραετίας η κυβέρνηση μας θα παραδώσει μια Ελλάδα που θα έχει τους χαμηλότερους συντελεστές σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να κάνω μειώσεις νωρίτερα. Όμως τώρα γίνεται, νοικοκυρεμένα». Στο σημείο αυτό υπενθύμισε τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου όταν το 2009 είπε «λεφτά υπάρχουν».

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί αυτό» επεσήμανε ο κ. Σαμαράς και υποσχέθηκε να αποκαταστήσει τις όποιες αδικίες έγιναν την τελευταία διετία.

«Δεν έχει άλλο κάτω μόνο πάνω», είπε ο Πρωθυπουργός και έθεσε το δίλλημα πως την Κυριακή συγκρούονται  δύο κόσμοι αντιπαραθέτοντας τις θέσεις της Ν.Δ. σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, μετανάστευσης, παιδείας.

«Το μόνο που λέει είναι η σύγκρουση ακόμη και με το ΝΑΤΟ και ταυτίσθηκε με τα ακραία κόμματα της Ευρώπης. Όλα αυτά τα κινήματα, η παρέα του κ. Τσίπρα θέλουν να κατεδαφίσουν την Ευρώπη» σχολίασε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News