default-image

Με εμπόρους και καταναλωτές οι βουλευτές του Κινήματος

Κρήτη
Με εμπόρους και καταναλωτές οι βουλευτές του Κινήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μεγάλη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου, κάτω από την περιοχή των Πατελλών, θα βρεθούν το πρωί του Σαββάτου 24 Ιανουαρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα πλαίσια των επαφών τους με τους φορείς αλλά και τις παραγωγικές τάξεις του Ηρακλείου.  

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Ηρακλείου θα βρεθούν από νωρίς στους χώρους της λαϊκής αγοράς, θα μιλήσουν με παραγωγούς και εμπόρους για τις δυσκολίες και τα προβλήματα αλλά και με τους καταναλωτές.

Θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν θέματα και προβλήματα αλλά και να επικοινωνήσουν και να μεταφέρουν τις αξίες και τις αρχές του Κινήματος, να μιλήσουν για Δημοκρατία, για Δικαιοσύνη, για Συλλογικότητα και Διαφάνεια που τόσο έχει ανάγκη Ελληνική Κοινωνία για να κάνει βήματα προόδου...

Μετά και τη συγκλονιστική συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης, τα στελέχη του Κινήματος, στο νομό, φτάνουν στην κάλπη έχοντας μοιραστεί με τους ανθρώπους της ενδοχώρας τα μηνύματα και τις αξίες αυτού του νέου δυναμικού ξεκινήματος για μία Ελλάδα με προοπτική!    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News