default-image

K. Δαμαβολίτης: "Λογιστικός έλεγχος και μετά διαπραγμάτευση"

Κρήτη
K. Δαμαβολίτης: "Λογιστικός έλεγχος και μετά διαπραγμάτευση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα αγωνιστώ με τις ασθενείς μου δυνάμεις και πάντα με καλή προαίρεση», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Κώνστα για το λόγο που θα έπρεπε ο μέσος πολίτης να τον ψηφίσει, και πρόσθεσε ότι «η αγάπη για την πατρίδα δημιουργεί ευρηματικότητα και εφευρίσκει οδό επιστήμης».

Η συγκεκριμένη ερώτηση τέθηκε κατά τη διάρκεια πολιτικής εκπομπής της "ΚΡΗΤΗ TV", στην οποία ο κ. Δαμαβολίτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ξεκινάει μετά το λογιστικό έλεγχο και αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής».

Στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε στην απόφαση της γερμανικής δικαιοσύνης για το θέμα των υποβρυχίων, σύμφωνα με την οποία η αγορά επετεύχθη με δόλο και πρόσθεσε: «Με ποια λογική και ηθική καλείται ο ελληνικός λαός να πληρώσει τα 4,5 δισ. ευρώ;».

Όσον αφορά τα διάφορα σενάρια συνεργασίας, «απέκλεισε οποιαδήποτε πολιτική σύμπραξη με τους «αρχιτέκτονες της καταστροφής», όπως τους χαρακτήρισε, ενώ επιβεβαίωσε την πρόθεση των ΑΝ.ΕΛ. να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να γίνουν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές του κινήματος στα εθνικά θέματα και στη σχέση Ελληνισμού-Ορθοδοξίας. Διότι, όπως είπε, «μπορεί να υπάρχει σύμπνοια απόψεων στα οικονομικά θέματα, όμως το έθνος-κράτος δεν έχει μονόπλευρη υπόσταση».

Τέλος, ο κ. Δαμαβολίτης παρέπεμψε στη φιλοσοφία του Ιπποκράτη, από την οποία πηγάζει το ρητό "είμαστε, ό,τι τρώμε", για να τονίσει ότι «η κρίση διαμορφώνεται ανάλογα με την πληροφόρηση», εφιστώντας έτσι την προσοχή του κόσμου στην πρόσληψη και επεξεργασία σοβαρής και έγκυρης πληροφόρησης, κατά τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News