default-image

Σε ΠΑΓΝΗ και ΚΤΕΛ Ηρακλείου η Μαρία Λυδάκη

Κρήτη
Σε ΠΑΓΝΗ και ΚΤΕΛ Ηρακλείου η Μαρία Λυδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ κ. Ελένη Μπορμπουδάκη επισκέφτηκε, στο πλαίσιο των περιοδειών της στο Ηράκλειο, η υποψήφια της Νεας Δημοκρατίας Μαρία Λυδάκη.

Οι δυο τους συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα του ΠΑΓΝΗ και της εξέλιξης του ΕΣΠΑ, ενώ η κ. Λυδάκη ενημερώθηκε για τον τρόπο ανταπόκρισης του προσωπικού του ΠΑΓΝΗ σε περιστατικά ατόμων που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας (ανασφάλιστοι) αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται και οι μετανάστες.

Κατά τη συνάντηση, τονίστηκε ότι το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί προστατεύοντας ανασφάλιστα άτομα, ενώ δίδεται η ίδια φροντίδα και σε μετανάστες που εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συμφωνήθηκαν οι προτεραιότητες του ΠΑΓΝΗ σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών του, κυρίως προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας.

Επίσκεψη στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Ακολούθως η κ. Λυδάκη επισκέφθηκε και το ΚΤΕΛ Ηρακλείου όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του φορέα. Συζητήθηκε το έργο του ΚΤΕΛ σχετικά με το κτήριο "Αθηνά", ενώ τονίστηκε η ανταγωνιστικότητα και αποτελεσματική λειτουργία του φορέα.

Τέλος, η Μαρία Λυδάκη μεταξύ δουλειάς και προεκλογικού αγώνα σταμάτησε για ένα καφέ και γρήγορο φαγητό όπου συνάντησε φίλους και υποστηρικτές, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News