default-image

Κ. Δαμαβολίτης: "Προβληματισμένοι οι ψηφοφόροι"

Κρήτη
Κ. Δαμαβολίτης: "Προβληματισμένοι οι ψηφοφόροι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματισμένοι αλλά θετικοί στην ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου της χώρας εμφανίστηκαν οι πολίτες, που συνομίλησαν με τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Δαμαβολίτη, σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη χθεσινή του περιοδεία σε Ζαρό, Νύβριτο και Γέργερη.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου επισήμανε, για άλλη μια φορά, ότι «η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος αποτελεί υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη, προκειμένου να μην εξουσιοδοτούνται ερήμην καταστροφικές για τη χώρα πολιτικές».

Τόνισε, δε, ότι «τρεις ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση το πιο ρεαλιστικό και ουσιαστικό ερώτημα είναι αν επιθυμούμε έναν αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ ή έναν συνασπιζόμενο με τους ΑΝ.ΕΛ. ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατόπιν ισχυρής εντολής εισόδου στη Βουλή θα προσφέρουν οικονομικές, κοινωνικές και πατριωτικές δικλίδες ασφαλείας».

Στο σημείο αυτό, παρουσίασε τη συμπληρωματική και ρυθμιστική δυναμική του κινήματος, όσον αφορά στα κενά που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη μεταναστευτική πολιτική, στα εθνικά θέματα και στις σχέσεις Ελληνισμού-Ορθοδοξίας, ενώ υπενθύμισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από τη μέρα ίδρυσής τους έως και σήμερα, χαρακτηρίζονται από συνέπεια και σταθερότητα απόψεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News