default-image

Στη ΔΕΠΤΑΗ η Ελένη Γρηγοράκη

Κρήτη
Στη ΔΕΠΤΑΗ η Ελένη Γρηγοράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ελένη Γρηγοράκη επισκέφθηκε σήμερα τη ΔΕΠΤΑΗ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ξυλούρη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, καθώς και με μέλη του Δ.Σ.

Η κ. Γρηγοράκη ενημερώθηκε για τα προβλήματα της επιχείρησης. Ενδεικτικά αναφέρονται, ότι παρόλο που είναι ανώνυμη εταιρία, το προσωπικό υπόκειται στον ΑΣΕΠ, αλλά και για το γεγονός ότι δημοπρατήθηκε η δεύτερη φάση αλλά με έναν και μοναδικό μειοδότη.

Η κ. Γρηγοράκη ήταν διαβασμένη και εξέπληξε ευχάριστα το Δ.Σ. ρωτώντας τους για την πορεία του ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων, το οποίο ελέγχει το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα με απόφαση του Νέου Δ.Σ. Κατά συνέπεια, ενημερώθηκε ότι ο έλεγχος έχει ξεκινήσει και το πόρισμα αναμένεται μέχρι το καλοκαίρι.

Η κ. Γρηγοράκη το επισήμανε το σημαίνων ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΔΕΠΤΑΗ στην προώθηση του Ηρακλείου, και τόνισε ότι οι στοχευμένες ενέργειες τους μπορεί να βοηθήσουν τα μέγιστα τη συλλογική αναπτυξιακή ώθηση που επιχειρείται από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News