Ελλάδα

Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στη Λέσβο

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Μολύβου, από την τραγωδία που εκτυλίσσεται από χθες το πρωί στην Εφταλού και στην ευρύτερη περιοχή του Μολύβου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» που αναμεταδίδει το lesvospost.com, γνωστός 67χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στην ταράτσα της επιχείρησης του από συγγενικό του πρόσωπο.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καταλήγοντας στην πιθανότητα της αυτοκτονίας. Η ιατροδικαστική έκθεση μένει να επιβεβαιώσει αυτό το ενδεχόμενο.Ο 67χρονος ήταν αγαπητό και γνωστό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Κάτοικοι αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό είχε δείξει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του. Χθες το πρωί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 67χρονος βρισκόταν στη Μυτιλήνη μαζί με συγγενείς του, lesvospost.com.


Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ή όχι ο 67χρονος καθώς τα τελευταία χρόνια είχε προβεί σε νέο επιχειρηματικό άνοιγμα.

Σχόλια