default-image

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι

Κρήτη
Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών, που, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λασιθίου, «αποτελούν ένα ξεχωριστό δυναμικό κομμάτι της λασιθιώτικης κοινωνίας», παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου Μιχάλης Σταυρακάκης, ο οποίος εξήρε τη δυναμικότητα και το αξιόμαχο του ψηφοδελτίου και υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό απαρτίζεται από καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη στους κοινωνικούς χώρους.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ελένη Βλάσση, Γιάννης Κουνενός, Βαγγέλης Μαυρικάκης και Γιάννης Πλακιωτάκης ακολούθως παρουσίασαν την πολιτική του κόμματος, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές για τη χώρα κατά τις τελευταίες δεκαετίες και τόνισαν ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει και δε θα πάνε χαμένες.

Ακόμη υπογράμμισαν ότι είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα και παρουσίασαν τον οδικό χάρτη της Ν.Δ. για την ανάπτυξη και για να βγει οριστικά η χώρα από το μνημόνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News