default-image

Σε Γάζι και Κρουσώνα ο Κώστας Ξυλούρης

Ελλάδα
Σε Γάζι και Κρουσώνα ο Κώστας Ξυλούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις περιοχές του Γαζίου και του Κρουσώνα βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Ξυλούρης με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Για μία ακόμα φορά διαπιστώθηκε το καλό κλίμα και η θερμή αποδοχή των πολιτών ως προς το πρόσωπο του Κώστα Ξυλούρη με τον οποίο συζήτησαν τα φλέγοντα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  

Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Ξυλούρης επισκέφτηκε καφενεία και μαγαζιά τόσο του Γαζίου όσο και του Κρουσώνα όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους θέματα τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά, με κυρίαρχο αυτό της οικονομικής κρίσης και πως αυτή μπορεί να ξεπεραστεί άμεσα προς όφελος όλων.

Από την πλευρά του ο κ. Ξυλούρης άκουσε με προσοχή την επιχειρηματολογία των πολιτών τονίζοντας ότι κατανοεί τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για όσα συμβαίνουν.

Τους επισήμανε, ωστόσο, τη νέα αρχή που πρεσβεύει στο πολιτικό παρόν και μέλλον της χώρας το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ ζήτησε τη συστράτευσή και στήριξή τους στις 25 Ιανουαρίου με γνώμονα τις αρχές και αξίες του Κινήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News