default-image

3.136.500 ευρώ στη Singular Logic για τη διεξαγωγή των εκλογών

Ελλάδα
3.136.500 ευρώ στη Singular Logic για τη διεξαγωγή των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ποσό των 3.136.500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) θα πληρωθεί η εταιρεία «Singular Logic Ανώνυμη Εταιρεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής» για τη διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών. 

Όσον αφορά στη δυνατότητα των εκλογέων να ενημερώνονται για το «που ψηφίζουν», το υπουργείο Εσωτερικών ενεργοποιεί από αύριο -και για άλλη μια φορά- την τηλεφωνική γραμμή 2131361500. Η γραμμή θα λειτουργήσει τις εξής ημέρες και ώρες: Τρίτη - Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ., Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. και Κυριακή από 7.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. Στον αριθμό αυτόν οι εκλογείς μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα στο οποίο ψηφίζουν. 

 Επίσης, κοινοποιήθηκε το ωράριο λειτουργίας των δήμων το διήμερο 24-25 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση, όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών. Μεταξύ αυτών, θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας από τα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Οι υπηρεσίες των δήμων θα μείνουν ανοιχτές προκειμένου να εκδίδουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλονται με fax στην αρμόδια υπηρεσία. Όπως υπενθυμίζεται, ειδικά τα καταστήματα των ΟΤΑ θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News