default-image

Στη λαϊκή αγορά των Καμινίων ο Γ. Ματαλλιωτάκης

Κρήτη
Στη λαϊκή αγορά των Καμινίων ο Γ. Ματαλλιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε εμπόρους και παραγωγούς λαϊκών αγορών, αλλά και με πολίτες της συνοικίας των Καμινίων είχε την ευκαιρία να μιλήσει σήμερα Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Ο υποψήφιος επισκέφτηκε το χώρο όπου πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά συναντώντας θερμή υποδοχή από τους πολίτες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να του θέσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι έμποροι αλλά και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών αναφέρθηκαν στα φορολογικά μέτρα, που, όπως επεσήμαναν, έχουν εξοντώσει τόσο την αγροτική τάξη όσο και τα μεσαία λαϊκά στρώματα.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης επισήμανε ότι τώρα πλέον οι θυσίες του ελληνικού λαού έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο και τόνισε ότι με σύνεση, σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια η χώρα μπορεί να βγει από το αδιέξοδο και να στηρίξει τους πολίτες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία μέσω τους προγράμματός της έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση και δεσμεύτηκε ότι μετά τις εκλογές θα προχωρήσει σε φοροελαφρύνσεις».

Οι κάτοικοι της περιοχής επίσης αναφέρθηκαν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά εξέφρασαν για το μέλλον των παιδιών τους καθώς δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης. Ο κ. Ματαλλιωτάκης ως νέος στην πολιτική και στην ηλικία.

Εκπρόσωπος της γενιάς που σήμερα βιώνει την ανεργία τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που θα προχωρήσει πλέον στην ανάπτυξη δημιουργώντας το όραμα και την προοπτική για τη νέα γενιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News