Ελλάδα

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Παπανδρέου

Καθώς η μέρα των εκλογών πλησιάζει, μπαίνουν στην τελική ευθεία της προεκλογικής μάχης οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Ηράκλειο.

Οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου στο νομό δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή να οργώνουν την ενδοχώρα του νομού ενώ στο ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας πριν την κάλπη θα βρεθούν στην περιοχή των Αστερουσίων. Πιο συγκεκριμένα αύριο Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος θα επισκεφτούν τον Πύργο Μονοφατσίου, όπου θα έχουν σειρά επαφών με τους κατοίκους αλλά και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου για να δουν και να ακούσουν τα θέματα του τόπου…

Παράλληλα όμως τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ θα μεταφέρουν τις αξίες και τα μηνύματα του Κινήματος σε αυτή τη γωνιά της Κρήτης που οι άνθρωποί της έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι πιστεύουν στο σοσιαλισμό, τη δημοκρατία, τη συλλογικότητα και τη διαφάνεια που μπορούν να πάνε τον τόπο μπροστά. Αξίες που πρεσβεύει ο Γιώργος Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Στο μεταξύ, στο εκλογικό κέντρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου υπάρχουν ήδη και ψηφοδέλτια του Κινήματος για όσους θέλουν να προμηθευτούν και να ενημερωθούν.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Κινήματος στο Ηράκλειο προετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Γιώργο Παπανδρέου, που αναμένεται να επισκεφτεί το νησί, και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος του Κινήματος θα φτάσει στην πόλη νωρίς το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται να συναντήσει τους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ ενώ πρόκειται να δώσει και διακαναλική συνέντευξη Τύπου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου θα έχει ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς" του Ηρακλείου.

Η επίσκεψη Παπανδρέου στην Κρήτη έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία τόσο για τα Κίνημα όσο και για τους Κρητικούς…

Σχόλια