default-image

ΣΟΚ!59χρονος πέθανε όταν κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

Ελλάδα
ΣΟΚ!59χρονος πέθανε όταν κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όταν στο σπίτι του εισέβαλαν έξι άγνωστοι με σκοπό να το ληστέψουν. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στα Μέγαρα, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με το megaratv.gr, που επικαλείται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, ο άτυχος Σ.Λ., γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και η σύζυγός του δέχτηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους από έξι άγνωστους που εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό να τους κλέψουν.

Οι έξι άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του, επιτέθηκαν τόσο στην ίδια όσο και στον 59χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Ένας από τους δράστες φέρεται να χτύπησε τον επιχειρηματία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι δράστες τράπηκαν άμεσα σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους τα κλειδιά της επιχείρησης επαγγελματικών οχημάτων, που διατηρούσε ο 59χρονος στην Κόρινθο, όπου κατευθύνθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Άμεσα κατέφθασε στο σπίτι ιατρική βοήθεια, καθώς και άνδρες της Αστυνομίας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του γιατρού, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν τα κατάφερε.

Ιατροδικαστής θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ πιθανολογείται πως ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακό επεισόδιο.

 Ειδικές ομάδες της Ασφάλειας Αττικής (Ανθρωποκτονιών, Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων) και του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων βρέθηκαν επίσης στον χώρο από την πρώτη στιγμή όπου συνέλεξαν στοιχεία (DNA, αποτυπώματα κ.α) με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών.

Σύμφωνα με πηγές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News