default-image

Κάλεσμα Αντωνόπουλου για συμμετοχή στις εκλογές

Κρήτη
Κάλεσμα Αντωνόπουλου για συμμετοχή στις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σε όλους τους νέους και τις νέες οι οποίοι, όπως είπε, είναι οι πρώτοι αποδέκτες οποιασδήποτε κυβερνητικής πολιτικής.

Ο κ. Αντωνόπουλος αναφέρθηκε εκτεταμένα στις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2009 για την χρεοκοπημένη οικονομία που παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έτρεξε να κρυφτεί, αλλά ακολούθησε μια στάση ευθύνης απέναντι στη χώρα.

Σχολίασε δε με καυστικό τρόπο τη «μνημονιακή στροφή» του κ. Σαμαρά για να γίνει πρωθυπουργός, αντιστοιχίζοντας τη διαδρομή του με αυτή του κ. Τσίπρα.

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά «Ξεκίνησε από το σκίσιμο του μνημονίου, πέρασε στη μονομερή καταγγελία των όρων του και τώρα μιλά για σκληρή αναδιαπραγμάτευση».

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σε όλους τους νέους οι οποίοι, όπως είπε, είναι οι πρώτοι αποδέκτες οποιασδήποτε κυβερνητικής πολιτικής.

Αναφερόμενος στην κίνηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού είπε «Κάποιοι θεώρησαν καλύτερο να ακολουθήσουν προσωπικές φιλοδοξίες. Η παράταξη όμως είναι μία και ενιαία. Πρέπει να μείνει όρθια και τα πρόσωπα να ανανεωθούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News