default-image

Μ. Καμπουράκης: "Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, στηρίζουμε Μεν. Μποκέα"

Ελλάδα
Μ. Καμπουράκης: "Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, στηρίζουμε Μεν. Μποκέα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει με υπευθυνότητα τη «μάχη» για τη χώρα. Δυστυχώς το 2010  η Ελλάδα  μπήκε απροετοίμαστη στη δύνη της κρίσης μαχόμενη σε ένα οικονομικό πόλεμο τον οποίο έχουν προκαλέσει οίκοι διαχείρισης μεγάλων κεφαλαίων, τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και γενικά το σύνολο όλων αυτών των παραγόντων που σήμερα αποκαλούμε «αγορές». Αγορές οι οποίες δανείζουν κράτη με σκληρούς και άνισους όρους, όρους εξαθλίωσης για τις οικονομίες και τους ίδιους τους λαούς.

Του Μανώλη Καμπουράκη *

Στην εποχή μας,  οι αγορές έχουν τη δυνατότητα  να αναβαθμίζουν ή  να υποβαθμίζουν λαούς και έθνη ανάλογα με τις ανάγκες των οικονομικών συμφερόντων που εξυπηρετούν. Στην εποχή μας,  η  γενιά μας, η γενιά των 30αντάριδων και 40αντάριδων, το πλέον  παραγωγικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα των εξαναγκαστικών πολιτικών των μνημονίων του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Η νέα γενιά ήδη αγωνίζεται καθημερινά στο χώρο εργασίας, στην οικογένεια, στην εκπαίδευση και γενικά σε όλους τους τομείς δράσης που την αφορούν. Με άξονα μου αυτή την πεποίθηση αποφασίζω να στηρίξω δυναμικά τη νέα γενιά, τις «φρέσκιες» ιδέες στις επερχόμενες εκλογές.

Αποφασίζω στις 25 του Γενάρη να στηρίξω το Μενέλαο Μποκέα, ένα νέο άνθρωπο, έναν άνθρωπο από την δική μας γενιά.

Στηρίζω τον Μενέλαο γιατί τον γνωρίζω από τα φοιτητικά μας χρόνια και μας συνδέουν οι ίδιες ανησυχίες,  οι κοινοί αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.

Στηρίζω τον Μενέλαο γιατί έχω την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να παλεύει για τη νέα γενιά και για τον τόπο μας γενικότερα.

Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστεί με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα, αρχές που διέπουν τόσο την δική του όσο και την δική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Παίρνοντας δύναμη από το παρελθόν και αισιοδοξία για το μέλλον ψηφίζω τον Υποψήφιο Βουλευτή Ν. Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ Μενέλαο Μποκέα».

* Ο κ. Μανώλης Καμπουράκης είναι οικονομολόγος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News