default-image

Συνάντηση Κορυφαίων στο "Ποτάμι"

Κρήτη
Συνάντηση Κορυφαίων στο "Ποτάμι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με άρωμα πολιτισμού γέμισε η κατάμεστη αίθουσα στα Πεζά. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσέγγιση από το "Ποτάμι", μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, όπου επανατοποθετεί ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα στην επικοινωνία του με τους πολίτες.

Ο Κώστας Καζαμιάκης ταξίδεψε με την ομιλία του και με την προβολή των έργων του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου τους συμμετέχοντες και τους κοινώνησε με την πέννα του Ν. Καζαντζάκη στα δύσκολα τοπία της πνευματικής οδύσσειάς τους.

«Το "Ποτάμι" τοποθετεί τον πολιτισμό και τις τέχνες στις προτεραιότητές του», τόνισαν μεταξύ άλλων τα στελέχη και οι υποψήφιοι που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την πρωτότυπη εκδήλωση, τη οποία χαιρέτησε ο ευρωβουλευτής Γ. Γραμματικάκης και το μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του "Ποταμιού", Κώστας Παπαδάκης.

Έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος και ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης δήλωσε πως «στην περιοχή που είχα τη μεγάλη τιμή να υπηρετήσω σαν δήμαρχος και ακολουθώντας την προσταγή των αξιών που περιέγραψε η εποχή και η επιθυμία των ανθρώπων του, αλλά και κάτω από τη βαριά ευθύνη του ονόματος που είχε για πολλά χρόνια ο Δήμος "Ν. Καζαντζάκης", ανοίξαμε τα πανιά μας στο "Ποτάμι". Στο κίνημα, που με αξίες και ιδέες που έχουν αφετηρία στους μεγάλους δημιουργούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας, προχωρούμε με αισιοδοξία στη μεγάλη προσπάθεια για ανατροπές κατεστημένων αντιλήψεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News