Ελλάδα

Ευ. Βενιζέλος: "Ο μόνος στυλοβάτης της χώρας είναι το ΠΑΣΟΚ"

«Το ΠΑΣΟΚ ο μόνος στυλοβάτης της χώρας είναι, ενωμένο δυνατό. Η ψήφος για την πατρίδα είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Εδώ πάλλεται η ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος μας είναι εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς. Η ψήφος για την πατρίδα είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

Ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε πως για το ΠΑΣΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα για να είναι ο εγγυητής, ο καταλύτης της εθνικής στρατηγικής από τη θέση του τρίτου κόμματος, διευκρινίζοντας, όμως, ότι «δεν είναι κυβερνητικός μπαλαντέρ, δεν θέλει σώνει και καλά να είναι κυβερνητική ουρά».

Σχετικά με το "Ποτάμι", που διεκδικεί την τρίτη θέση υπενθύμισε την πορεία της ΔΗΜΑΡ για την οποία είπε ότι «μπήκε στην κυβέρνηση, βγήκε, έφυγε, γύρισε και εξαφανίστηκε». Χαρακτήρισε το Ποτάμι «κοινοπρακτικό σχήμα» και παρατήρησε πως «όλα τα ποτάμια χύνονται στη θάλασσα της εθνικής ευθύνης».

Σχόλια