default-image

Περιοδεία Κεγκέρογλου στους Δήμους Φαιστού-Γόρτυνας

Κρήτη
Περιοδεία Κεγκέρογλου στους Δήμους Φαιστού-Γόρτυνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στους πολίτες των Δήμων Φαιστού και Γόρτυνας βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, στo πλαίσιο των συλλογικών επισκέψεων τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Γενάρη.

Οι υποψήφιοι είχαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και κατοίκους, πραγματοποιώντας επισκέψεις διαδοχικά σε Μοίρες, Πετροκεφάλι, Σίβα, Πιτσίδια, Γαλιά, Καπαριανά, Αμπελούζο, Αγίους Δέκα, Βαγιωνιά, Γκαγκάλες, Λαράνι και Άγιο Θωμά.

Ο κ. Κεγκέρογλου μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές, συνομίλησαν με τους κατοίκους παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, εξηγώντας τους το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών αλλά και την κρισιμότητα που έχει η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον της χώρας.

Ο Υφυπουργός πραγματοποίησε ομιλίες όπου στάθηκε στην  ανάγκη να υπάρξει μετά τις εκλογές Εθνική Συνεργασία και Συνεννόηση, ώστε να περάσει η Ελλάδα με ασφάλεια και σταθερότητα, στην επόμενη μέρα της βιώσιμης ανάπτυξης με Κοινωνική Πρόοδο!

Ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην νέα ΚΑΠ και την στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων καθώς και στο εθνικό παραγωγικό αναπτυξιακό μοντέλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News