default-image

Περιοδεία στη Μεσαρά για την Ελένη Γρηγοράκη

Κρήτη
Περιοδεία στη Μεσαρά για την Ελένη Γρηγοράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ελένη Γρηγοράκη, συνεχίζει την περιοδεία της με επίσκεψη στις Μοίρες, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Αντώνη Γρηγοράκη, Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, μιας και ο τόπος καταγωγής της οικογένειας είναι η περιοχή της Μεσσαράς.

Η κα Γρηγοράκη έτυχε ένθερμης υποδοχής σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στη λαϊκή αγορά και στο παζάρι Μοιρών, στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής, καθώς και σε σπίτια, όπου και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους.

Στη συνέχεια, η κα Γρηγοράκη επισκέφθηκε τη Νίβρυτο, τον Ζαρό, τα Βορίζα και τη Γέργερη. Συναντήθηκε με κατοίκους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των περιοχών και αντάλλαξε απόψεις για τα θέματα της επικαιρότητας.

Ιδιαίτερη έμφαση στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους δόθηκε στο θέμα της ανεργίας, στη φυγή των νέων στο εξωτερικό λόγω αδυναμίας απορρόφησης αυτών στην αγορά εργασίας, σε θέματα υγείας, καθώς και στις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η κα Γρηγοράκη δήλωσε ότι η πολιτεία θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ενισχυτικά για την επίλυση των προβλημάτων. Επιπλέον, αφουγκράστηκε την αγωνία των πολιτών για ενδεχόμενη αστάθεια στη χώρα από τις ανεύθυνες δηλώσεις πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News