default-image

Στη Μεσαρά ο υποψήφιος Κώστας Ξυλούρης

Κρήτη
Στη Μεσαρά ο υποψήφιος Κώστας Ξυλούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο Βουλευτή Ηρακλείου Κώστα Ξυλούρη με το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Γιώργου Παπανδρέου, κάτοικοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς όπου περιόδευσε χθες Σάββατο.

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, ο κ. Ξυλούρης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με φορείς, πολίτες και καταστηματάρχες της κεντρικής αλλά και της λαϊκής αγοράς των Μοιρών και Τυμπακίου οι οποίοι συζήτησαν μαζί του σειρά προβλημάτων που τους απασχολούν.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τόσο με τους φορείς, τους καταστηματάρχες, τους εμπόρους αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής,  βρέθηκαν τα προβλήματα υποδομών αλλά και το θέμα της οικονομικής κρίσης, οι επιπτώσεις της που πλήττουν επαγγελματίες, αγρότες-κτηνοτρόφους, συνταξιούχους, μισθωτούς κ.α. Μάλιστα ο κ. Ξυλούρης συζήτησε τα θέματα των υποδομών αλλά και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της περιοχής και με τον δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη με τον οποίο είχε συνάντηση στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μεσαρά.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών Κώστας Ξυλούρης, δήλωσε αλληλέγγυος και ότι συμμερίζεται τις αγωνίες όλων και στηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματά τους, ενώ παράλληλα τους μετέφερε το μήνυμα του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Παπανδρέου για την συστράτευση όλων των Ελλήνων και την ανάγκη να γίνει μια νέα αρχή στον τόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News