default-image

"Τα κόμματα να αγωνιστούν για τη χώρα και όχι για τις καρέκλες"

Κρήτη
"Τα κόμματα να αγωνιστούν για τη χώρα και όχι για τις καρέκλες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να πάει στο Επικρατείας και να πετάξει από τα χέρια του την "καυτή" πατάτα», τόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό o υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΔΗΣΟ στο Ηράκλειο, Κώστας Ξυλούρης τονίζοντας πως, όλα τα κόμματα πρέπει να αγωνιστούν σε αυτές τις εκλογές για τη χώρα και όχι για τις "καρέκλες" γιατί υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου.

«Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είχε αρχίσει να μη συμμετέχει. Όσοι ήταν με τον Α. Παπανδρέου έχουν βρει "καταφύγιο" στο ΚΙΔΗΣΟ», είπε ο κ. Ξυλούρης, καταλήγοντας πως «στόχος είναι να κάνουμε μία ρήξη η οποία θα είναι δημιουργική γιατί πιστεύουμε σε μια νέα Ελλάδα».

Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά «ήταν μία δύσκολη απόφαση. Έχω συνδεθεί με τους αγώνες του Ανδρέα Παπανδρέου και εδώ και ένα χρόνο τα παλαιά στελέχη προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα συνέδριο το οποίο όμως δεν έγινε. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είχε αρχίσει να μη συμμετέχει σε όλα αυτά», κατέληξε συμπληρώνοντας ότι όσοι ήταν με τον Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκουν καταφύγιο στο ΚΙΔΗΣΟ 

Μιλώντας για τον κόσμο ο Κώστας Ξυλούρης ανέφερε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια και αγανάκτηση και ως στόχο έθεσε να γίνει ρήξη η οποία θα είναι δημιουργική γιατί πιστεύουμε σε μια νέα Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News