default-image

Στην Ελούντα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Στην Ελούντα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Μανόλη Θραψανιώτη, υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου, επισκέφθηκε την Ελούντα. Σε κλίμα φιλικό και θερμό έγινε συζήτηση με τους κατοίκους εκτός από τα γενικά προβλήματα που έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και σε ορισμένα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία και επιτείνουν το αίσθημα εγκατάλειψης από την Πολιτεία, όπως το μεγάλο κόστος της αύξησης του ΦΠΑ στη διαμονή.

Όλοι συμφώνησαν ότι οι επιπτώσεις ενός τέτοιου μέτρου στη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, που προωθείται κατ' απαίτηση της τρόικα, ενός μεροληπτικού και άδικου φορολογικού συστήματος, δημιουργούν συνθήκες περαιτέρω συμπίεσης σε βαθμό... λουκέτου!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος σε οποιοδήποτε μέτρο θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, υπονομεύει κάθε αναπτυξιακή προοπτική, ενώ εξαγγέλλεται ως "τορπίλη", χωρίς καμία διαβούλευση με την κοινωνία και με σύσσωμο τον κόσμο του τουρισμού αντίθετο.

O ΦΠΑ ως μέτρο εντάσσεται στη συνολικότερη αναπτυξιακή λογική του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, στα πλαίσια ενός δίκαιου και απλού φορολογικού συστήματος, με αναδιανεμητικά χαρακτηριστικά.

Το πρόγραμμα για της 16/1/2015 το πρωί της Πέμπτης περιλαμβάνει 1 μ.μ. συνέντευξη τύπου, και παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στις 2 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου στον Αγ. Νικόλαο, σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 4:30 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Πρίνα, Καλό Χωρίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News