Ελλάδα

Μ. Μποκέας: "Το μήνυμα των εκλογών εστάλη από το Ηράκλειο"

Το «μήνυμα των εκλογών της 25ης Γενάρη εστάλη» από το Ηράκλειο χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας Βενιζέλου στην κατάμεστη αίθουσα του "Ατλαντίς", όπως αναφέρουν τοπικά στελέχη του Κινήματος, που επισημαίνουν πως η επόμενη μέρα θα βρει το ΠΑΣΟΚ εγγυητή και ρυθμιστή των εξελίξεων, προκειμένου να μη χαθούν οι θυσίες των πολιτών.

Μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, δόθηκε το σύνθημα ώστε το ΠΑΣΟΚ να αναδειχτεί η τρίτη καθοριστική δύναμη, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης και όχι αυτοδυναμία του φόβου».

Στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης στο Ηράκλειο ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου, με τον υποψήφιο στο Ηράκλειο Μενέλαο Μποκέα να δέχεται το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, αποσπώντας παράλληλα θετικά σχόλια για την απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας "παρών" σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για το κόμμα και τη χώρα γενικότερα.

Ο ίδιος στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε ότι «το μήνυμα των εκλογών εστάλη από το Ηράκλειο. Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει έναν έντιμο αγώνα, για τους νέους ανθρώπους για την ίδια τη χώρα».

Σχόλια